تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران به زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در مورد حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی
سرخط خبرها

مشهد در میان شهرهای شلوغ تعطیلات عید فطر | شهرهای جایگزین برای سفر اعلام شد

  • کد خبر: ۱۰۶۵۹۴
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۵۷
مشهد در میان شهرهای شلوغ تعطیلات عید فطر | شهرهای جایگزین برای سفر اعلام شد
دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر از ازدحام مسافر و تکمیل ظرفیت مراکز اقامتی در شهر شیراز خبر داد و اعلام کرد: ظرفیت اسکان مسافر در شهرهای اصفهان، مشهد، سنندج و همدان و همچنین استان‌های مازندران و گیلان درحال تکمیل است و مسافران شهرهای دیگری را برای اسکان و سفر انتخاب کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمصطفی فاطمی، مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی با اشاره به فعالیت ستاد خدمات سفر در خصوص عید فطر اظهار کرد: تمام زیرساخت‌های رسمی اقامتی آمادگی میزبانی دارند و برای موارد اضطرار سالن‌های ورزشی را در نظر گرفته‌ایم و به علت بازگشایی حصوری مدارس و دانشگاه‌ها اسکان آموزش و پرورش و خوابگاه های دانشجویی در چرخه اقامت نیستند.

وی با بیان این‌که ظرفیت‌های اقامت رسمی شامل بومگردی‌ها و هتل‌ها در شهرهای اصفهان، مشهد، شیراز، سنندج و همدان ظرفیتشان در حال تکمیل است و به بیش از ۹۰ درصد رسیده، گفت: گیلان و مازندران نیز ظرفیتشان در حال تکمیل است.

فاطمی در خصوص پیشنهادات سفر در این ایام تصریح کرد: با توجه به نوسانات آب هوایی لازم است مردم، قبل از سفر وضعیت آب و هوا را چک کنند از طرفی آمادگی تغییرات آب و هوا خصوصا کمپینگ‌ها را داشته باشند.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی در خصوص تفاوت عید فطر با نوروز خاطرنشان کرد:  علاوه بر فشردگی سفر از سه هفته در عید نوروز به یک هفته، افزایش چشمگیر حجم تردد در جاده های مواصلاتی را شاهد هستیم.

وی با بیان این‌که تمام پهنه کشور درگیر مسافرت در این ایام به علت مساعد بودن شرایط آب و هوایی است، گفت:  تاکنون بیشترین حجم مسافر به شهر شیراز رفته و تقریبا وضعیت این شهر در حال تکمیل است لذا شهرهای مرودشت، سپیدان، اقلید و بوانات در شمال استان فارس برای سفر مناسب بوده امکان اقامت دارند.

فاطمی با بیان این‌که شهر مرودشت به علت نزدیک بودن به شیراز به عنوان مکمل سفر توصیه می‌شود، اظهار کرد: تنوع خوب اقامت در شیراز و سپس سپیدان و بوانات به علت وجود بومگردی های مناسب توصیه می‌شوند.

وی به اشاره به این‌که خفر، جهرم، لار، لامرد، کازرون، داراب و فیروز آباد نیز از شهرهای استان شیراز امکان اقامت دارد، افزود: این شهرها جایگزین سفر به شیراز  هستند و جاذبه های بسیار خوبی دارند و مکمل سفر شهر شیراز محسوب می‌شود.

دبیر ستاد خدمات سفر کشور در خصوص سفر به غرب کشور تصریح کرد:  ایلام، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و زنجان، لرستان و آذربایجان وضعیت خوبی در خصوص مسافرت به غرب کشور امکان خوبی دارند از طرفی سفر با قطار در غرب کشور نیز وضعیت خوبی دارد.

وی در خصوص سفر به شرق از شهرهای خراسان جنوبی، یزد و کرمان نام برد و گفت: در خصوص سفر به شمال کشور، خراسان شمالی، اردبیل، گلستان و البرز امکان سفر را دارند.

فاطمی در پایان به آمادگی تمام استان‌های جنوب کشور اشاره کرد و گفت: همه این استانها نیز آمادگی میزبانی از گردشگران را دارند.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی در پایان خاطرنشان کرد: اگر در این ایام فردی دچار مشکل شد می‌تواند در ۲۴ ساعت شبانه روز با سامانه ۰۹۶۲۹ ارتباط بگیرند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->